Haluatko oppia ymmärtämään koiraasi paremmin?

Aina yhteiselo koiran kanssa ei suju helpoimalla mahdollisella tavalla. Ongelmana voi olla lenkkeilykäytös, tavaroiden vahtiminen, hoitotoimet tai kotiin tulevien vieraiden vastaanotto. Omistajan on usein vaikea ymmärtää miksi koira käyttäytyy ihmisten maailmaan peilattuna huonosti. Apua on saatavilla!

Kotikäyntipaketti tarjoaa ratkaisun koiraongelmiin. Löydämme yhdessä teidän perheelle sopivan ratkaisun.

Ensimmäisellä käyntikerralla kartoitetaan ongelmakohdat, ja katsotaan mitä niille voidaan tehdä. Toisella käynnillä katsotaan kuinka on edistytty ja tarpeen vaatiessa muutetaan koulutussuunnitelmaa. Kolmannella käynnillä varmistetaan, että opitut toimintatavat pysyvät myös jatkossa koiran muistissa.

Jokaisella käyntikerralla omistajaa ohjeistetaan kädestä pitäen, ja kotitehtävien kautta muodostetaan toimivia tapoja koiran kanssa toimimiseen. Ohjeistus annetaan myös kirjallisena ja käytien välissä on mahdollisuus saada lisää neuvoja sähköpostilla.

Aikaa tapaamisilla käytetään sen verran kuin ongelmaan käsiksi pääseminen vaatii, vähintään 1h per tapaaminen. Yleensä ensimmäinen käyntikerta kestää n. 2h.

Kolmen käyntikerran paketti maksaa 150,00 € + kilometrikorvaus 0,45 € / km