Kaipaako koirasi hoitoa?

Otamme hoitoon yhden-kahden perheen koirat kerrallaan rauhalliseen maaseutuympäristöön. Tavoitteena on rauhallinen vierailu koiralle omistajien nauttiessa lomastaan. Voit myös tuoda koirasi päivähoitoon esim. juhlien ajaksi. Koiraa ei hoitojakson ajaksi sijoiteta ”kenneltiloihin”, vaan se saa asua perheemme parissa. Hoitokoirille on varattu asunnostamme oma huone, josta on suora käynti isolla aidatulle pihalle.

Hoitopäivä sisältää koiran perushoidon: ruokinnan, ulkoilutuksen metsäpoluilla ja turkinhoidon. Koiran ruokinnasta, ulkoilutuksesta ja esim. lääkinnästä sovitaan aina koirakohtaisesti. Yleensä koiran kannalta on parasta jatkaa hoitojakson ajan ruokintaa koiran kotona syömällä ruoalla.

Varaukset ensisijaisesti sähköpostilla:
palvelut@mountpond.fi

Hoitoon tuotavan koiran on oltava ehdottomasti terve, madotettu ja rokotettu! Tarkastathan koirasi rokotukset ajoissa ennen hoitoon tuomista, sillä kaikkien hoitoon tulevien koirien rokotukset tarkistetaan rokotuskirjasta tms. 

Suosittelemme kesäaikaan koiralle punkkisuojausta.
Hoitosopimuksen ehdot: linkki

Hoitolassa on täyttä:

  • 22.7.2024 asti, yksittäisiä päiviä vapaana, kysy
  • 9.-11.8.2024
  • 26.9.-27.10. yksittäisiä päiviä vapaana, kysy


Hinnasto:
Perheen ensimmäinen koira 30,00 € / vrk (sis. alv 24 %)
Saman perheen seuraavat koirat 10,00 € / vrk (sis. alv 24 %)
Hoitomaksu peritään jokaiselta alkavalta vuorokaudelta tuontiajankohdasta riippuen. Hoitovuorokausi on 24 h.

Kuljetuspalvelu 0,45 € / km (esim. hoidokin hakeminen Tampereelta n. 60,00 €)
Lähtöpaikka: Ämmätsäntie 247, Kyynärö


Onko koirasi käytöksessä korjattava pulma?
Onko lenkkeily haastavaa?
Hoitojakson aikana koiran käytöstä on mahdollista, omistajan näin halutessa, korjata (vaatii n. viikon hoitojakson). Hoitojakson jälkeen jatketaan kotikäyntipaketin merkeissä uuden käytöksen vahvistumiseksi kotioloissa. Mainitse hoitoa varatessasi jos haluat koirasi käytökseen korjausta. Lisää kotikäyntipaketista tästä

Onko turkki takussa?
Vaatii kynnet leikkaamista?
Hoitojaksoon voidaan omistajan niin halutessa sisällyttää hoivapalveluja. Turkin perusteellinen hoito sisältää pesun, hoitoaineen, kotitrimmauksen saksilla ja tarvittaessa koneella, sekä harjauksen pohjavillaa poistaen. Turkinhoito sovitaan aina erikseen omistajan kanssa, joten ota tämä puheeksi hoitovarausta tehtäessä. Hinta 30,00 € / h. Huopaantuneen turkin hoito vie useamman tunnin.

Hoitolan osoite:
Ämmätsäntie 247, 36930 Kyynärö (Pälkäne)

Tavoitat meidät:
palvelut@mountpond.fi
0400 644763 Soile
040 7267951 Tero